HEI HEI HEI

by / / Ingen kommentarer

Her ser du den siste barneplata mi, som kom i 2014. 

PLATA heter «HEI» og er innspilt med lekne, erfarne musikere, og flinke solister. Dette er min 10. barneplate, første barneutgivelse var «Liten – men god som gull» i 1991.

Musikalsk er «HEI» en kjærlighetserklæring til det akustiske utgangspunktet; piano, kontrabass (litt akustisk kassebass), trommer, trekkspill, gitar og ukulele – og den åpne, fine barnestemmen.

Det er også en kjærlighetserklæring til øyeblikket – vi spilte alt inn på «gamlemåten» – alle fire musikanter samtidig fra hvert sitt hjørne av rommet.

Flere av sangene inneholder klassiske bibelfortellinger; de 100 sauene, huset bygd på fjell eller sand, Moses i ørkenen. Her er også to nye advent/julesanger og to nye påskesanger, samt sanger om å være verdifull.

En sang handler om tonen som leker i det store kirkerommet (gudstjenestesang), og «Gratulerer med dåpen» vil feire dåpsdagen.

Medvirkende:

Solister fra Birkeland Barnekor, 8-10 år (barnekoret her jeg bor)

Olaf «Knerten» Kamfjord: kontrabass, ak bassgitar, barytongitar (25 år i Øystein Sundes band)

Rune Klakegg: piano, trekkspill (eminent pianist fra bl a Cutting Edge)

Jon Kirkebø Rosslund: trommer (jobber også som tekniker og komponist, har forøvrig skrevet melodien til «Vår beste dag» – Erik Bye)

Tore Thomassen: sang, gitar, ukulele (Jeg vet ikke hvor mange barnekor som finnes i kirker og bedehus i Norge, men jeg har besøkt ganske mange. Ellers har jeg spilt over 1.000 skoleforestillinger for Rikskonsertene)

 

CDen selges bare i fysisk format, ingen nedlast eller strømming. Pris 169 (+ porto 19), ta kontakt, så sender jeg med første post.

Fra coveret: Denne plata begynner og slutter med samme ord – HEI. Det er et ord som bringer oss nærmere hverandre, oss selv og omgivelsene. Noen ganger sier vi HEI med liten, forsiktig stemme, andre ganger roper vi det ut. Det viktigste er at vi har ord som hjelper oss videre, og sanger, som gjør at vi finner veien hjem.

 

CD-TILBUD: Følgende CDer selges for kr 50 per stk – ved kjøp av 5 eks eller fler (porto kommer i tillegg):

LITEN – men god som gull

ENGLEBARN

SANGEN OM MARIA